FLEXXOLINER

FLEXXOLINER

truckliner

De truckliner is een opslagsysteem waarmee licht kunststofkorrels of -granulaten efficiënt vervoerd kunnen worden. De Flexxoliner wordt op maat gemaakt voor jouw transportmiddel, zoals een vrachtwagen, oplegger of zeecontainer en kan eenvoudig aan de binnenkant opgehangen worden. Aan de hand van het te vervoeren materiaal wordt een geschikt weefsel gekozen. De Flexxoliner is ontworpen om in alle omstandigheden een maximale levensduur en daardoor optimale terugverdientijd voor onze klanten te waarborgen. Dit maken we mogelijk door te gaan voor de beste materiaalkeuze, door de toepassing van geteste componenten en door een gecertificeerde productie. 

Truckliner EPS met blower. Deze wordt veel gebruikt bij producten die een stofdicht of stofarm transport eisen. De liner kan gezien worden als inwendige silo in vrachtwagens of containers en wordt volledig op maat gemaakt.

Waarom de Flexxoliner en geen conventionele opslag?

WAAROM BIJ FLEXXOLUTIONS?

Wij hebben de gehele keten van sales, R&D, projectengineering, productie en montage in eigen huis. Hierdoor kunnen wij voor jou de beste kwaliteit garanderen voor de scherpste prijs.

De wens van de klant is het belangrijkst bij ons. Vanuit ons basisontwerp engineeren onze experts jouw project. Dit zorgt voor een optimaal ontwerp bij de laagst mogelijke investering.

Wij hebben naast onze salesexperts ook werktuigbouwkundigen, textielexperts en chemisch technologen in dienst, alsmede ruim opgeleide vakmensen in productie, montage en administratie om jou van het beste advies te kunnen voorzien.

Bij ons is ieder project maatwerk, dat houdt ons scherp dat levert voor jou de allerbeste liner op!

Innoveren in technisch textiel doen wij al tientallen jaren, we kennen de markt en de mogelijkheden als geen ander. Die kennis stellen we aan jou volledig beschikbaar.

Specificaties Flexxoliner

Heb je vragen?

Wil je meer informatie? Neem gerust contact op met Joyce:

Scroll naar boven