FLEXXOLINER

 • Geheel op maat gemaakt opslagsysteem voor het transport van lichte kunststof granulaten in transportmiddelen.
 • Eenvoudig te monteren en demonteren.
 • Alle gewenste accessoires (bijv. ritsen of aansluitingen) kunnen geïntegreerd worden.
 • Retourtransport wordt tot een minimum beperkt door het optioneel opvouwen of wegschuiven tot een minimum pakket.

FLEXXOLINER

truckliner

De truckliner is een opslagsysteem waarmee licht kunststofkorrels of -granulaten efficiënt vervoerd kunnen worden. De Flexxoliner wordt op maat gemaakt voor jouw transportmiddel, zoals een vrachtwagen, oplegger of zeecontainer en kan eenvoudig aan de binnenkant opgehangen worden. Aan de hand van het te vervoeren materiaal wordt een geschikt weefsel gekozen. De Flexxoliner is ontworpen om in alle omstandigheden een maximale levensduur en daardoor optimale terugverdientijd voor onze klanten te waarborgen. Dit maken we mogelijk door te gaan voor de beste materiaalkeuze, door de toepassing van geteste componenten en door een gecertificeerde productie.

Truckliner EPS met blower. Deze wordt veel gebruikt bij producten die een stofdicht of stofarm transport eisen. De liner kan gezien worden als inwendige silo in vrachtwagens of containers en wordt volledig op maat gemaakt.

waarom de flexxoliner en geen conventionele opslag?

 • ArtboardCreated with Sketch. De Flexxoliner wordt geheel op jouw wagenafmetingen geproduceerd en is zeer eenvoudig in te hangen aan de vaak aanwezige vaste ophangpunten of via een aan te brengen stagdraad.
 • ArtboardCreated with Sketch. De kwaliteit is gewaarborgd door ontwerp, productie en montage in eigen beheer.
 • ArtboardCreated with Sketch. De Flexxoliner kan na het lossen opgevouwen of weggeschoven worden naar een van de zijkanten of naar het plafond, waardoor ruimte gecreëerd kan worden voor ander retourtransport.
 • ArtboardCreated with Sketch. De truckliner is geheel antistatisch/geleidend uitgevoerd.
 • ArtboardCreated with Sketch. Met de Truckliner is het mogelijk om je oplegger, vrachtauto, aanhanger of bus geschikt te maken voor bulktransport van lichte kunststof goederen.

WAAROM BIJ FLEXXOLUTIONS?

Wij hebben de gehele keten van sales, R&D, projectengineering, productie en montage in eigen huis. Hierdoor kunnen wij voor jou de beste kwaliteit garanderen voor de scherpste prijs.

De wens van de klant is het belangrijkst bij ons. Vanuit ons basisontwerp engineeren onze experts jouw project. Dit zorgt voor een optimaal ontwerp bij de laagst mogelijke investering.

Wij hebben naast onze salesexperts ook werktuigbouwkundigen, textielexperts en chemisch technologen in dienst, alsmede ruim opgeleide vakmensen in productie, montage en administratie om jou van het beste advies te kunnen voorzien.

Bij ons is ieder project maatwerk, dat houdt ons scherp dat levert voor jou de allerbeste liner op!

Innoveren in technisch textiel doen wij al tientallen jaren, we kennen de markt en de mogelijkheden als geen ander. Die kennis stellen we aan jou volledig beschikbaar.

specificaties flexxoliner

 • De Flexxoliner maakt uw transportsysteem zeer flexibel.
 • Geheel op maat gemaakt voor uw transportsysteem (vrachtwagen, oplegger, aanhanger, zeecontainer, etc.).
 • Het te gebruiken weefsel wordt bepaald aan de hand van de toepassing en het op te slaan materiaal. Afhankelijk van de toepassing kan dit in luchtdichte, luchtdoorlatende, antistatische of geleidende uitvoering.
 • Geen condensatieproblemen door ventilerende materialen.
 • De liner wordt geproduceerd van lichtgewicht materialen en kan gemakkelijk opgevouwen worden als pakket of weggeschoven worden naar een van de zijkanten.

heb je vragen?

Wil je meer informatie? Neem gerust contact op met Anneke:

Scroll naar top