bigbag

bigbag | fibc

De BigBag opslagzak is ontworpen om in alle omstandigheden een maximale levensduur en daardoor optimale terugverdientijd voor onze klanten te waarborgen. Dit maken we mogelijk door te gaan voor de beste materiaalkeuze, door de toepassing van geteste componenten en door een gecertificeerde productie. Deze opslagzak is zeer geschikt voor transport, opslag en doorvoer van bulkgoederen, zoals voedingsmiddelen en producten voor de bouw-, chemische- en farmaceutische industrie. De BigBag is beschikbaar in verschillende varianten en afmetingen. Wil je graag direct bestellen of de verschillende varianten bekijken? Kijk op onze webshop www.bigbag-online.nl

WAAROM BIJ FLEXXOLUTIONS?

Wij hebben de gehele keten van sales, R&D, projectengineering, productie en montage in eigen huis. Hierdoor kunnen wij voor jou de beste kwaliteit garanderen voor de scherpste prijs.

De wens van de klant is het belangrijkst bij ons. Vanuit ons basisontwerp engineeren onze experts jouw project. Dit zorgt voor een optimaal ontwerp bij de laagst mogelijke investering.

Wij hebben naast onze salesexperts ook werktuigbouwkundigen, textielexperts en chemisch technologen in dienst, alsmede ruim opgeleide vakmensen in productie, montage en administratie om jou van het beste advies te kunnen voorzien.

Bij ons is ieder project maatwerk, dat houdt ons scherp en levert voor jou de allerbeste bigbag op!

Innoveren in technisch textiel doen wij al tientallen jaren, we kennen de markt en de mogelijkheden als geen ander. Die kennis stellen we aan jou volledig beschikbaar.

specificaties bigbag

heb je vragen?

Of wil je meer informatie? Neem gerust contact op met Anneke:

Scroll naar boven