WIE ZIJN WIJ

WIE ZIJN WIJ

EEN INNOVATIEF BEDRIJF & EEN eNTHOUSIAST TEAM!

Wij zijn een innovatief bedrijf dat bestaat uit een enthousiaste groep medewerkers die er samen voor zorgt dat we de beste producten kunnen maken van technisch textiel. We worden gedreven door onze passie voor innovatie en door onze gezamenlijke kracht om de individuele wens van de klant realiteit te zien worden! Onze producten dragen allemaal bij aan een betere en gezondere wereld en daar worden wij blij van.

EEN INNOVATIEF BEDRIJF & EEN eNTHOUSIAST TEAM!

Wij zijn een innovatief bedrijf dat bestaat uit een enthousiaste groep medewerkers die er samen voor zorgt dat we de beste producten kunnen maken van technisch textiel. We worden gedreven door onze passie voor innovatie en door onze gezamenlijke kracht om de individuele wens van de klant realiteit te zien worden! Onze producten lijken misschien niet écht ‘hip’, maar dragen allemaal bij aan een betere en gezondere wereld en daar worden wij blij van!

wie maken dit mogelijk?

Ben jij benieuwd wie deel uitmaken van Flexxolutions of wil je meer weten over ons? Klik dan snel verder en neem gerust contact op met iemand van ons kantoorteam.

SALES

Onze eigen ervaren salesmanagers adviseren over de beste oplossing voor een probleem of uitdaging. Onze agenten kennen de lokale markt in hun land goed. Samen weten we specifieke eisen en wensen goed te vertalen in een kwalitatief product. Daarnaast werken wij samen met partners om onze producten onder “private label” te leveren.

ENGINEERING

Onze engineering afdeling maakt gebruik van hoogwaardige 3D CAD ontwerpprogramma’s zoals SolidWorks om onze afdek- en opslagproducten op efficiënte wijze klantspecifiek te engineeren. Naar wens van de klant worden de producten op maat gemaakt en ontworpen, daardoor is ieder project uniek.

PRODUCTIE

Alle benodigde productietechnieken op het gebied van confectioneren (CADCAM – CNC snijden) en lassen (hoogfrequent, thermisch en ultrasoon) hebben wij in huis. Voor de productie van textiele systemen zijn we gecertificeerd door KIWA conform de kwaliteitsstandaard ISO 9001:2015 en conform KIWA K73883.

MONTAGE

Flexxolutions heeft eigen montage teams met speciaal opgeleide monteurs met jarenlange ervaring. Om op de hoogte te blijven van de nieuwste montage-technieken en veiligheidsmaatregelen worden onze monteurs twee keer per jaar bijgeschoold en getraind. Wij werken alleen met eigen teams om de beste kwaliteit te waarborgen.

Een kijkje nemen bij Flexxolutions

Wil jij in 1,5 minuut zien wie we zijn en wat we doen? Bekijk dan snel onze bedrijfsvideo! 

Wist je dat...?

Logo Flexxolutions doorzichtig 360x85 px

Flexible Solutions. Dat is waar wij en onze naam voor staan: de flexibiliteit waarin we onze oplossingen leveren. De wens van de klant staat bij ons voorop, daar passen we in ieder project onze basisontwerpen, productie en montage optimaal op aan. Deze flexibiliteit is kenmerkend voor ons en is daarom verwerkt in het logo en onze naam.

Flexxofamilie bp 572x360 px -over ons-

Ken je deze herkenbare familie? Weet je wat ze met ons gemeen hebben? Zij zijn van Barba..., wij zijn van Flexxo.... Ieder product van de Flexxolutions familie begint met dit voorvoegsel, zo zijn onze kwaliteitsproducten makkelijk te herkennen!

Logo Flexxolutions XX groot vierkant doorzichtig 512x512 px

Het kenmerkende symbool met een dubbele XX tussen twee bogen is terug te vinden op onze Flexxoproducten. De boog boven de XX symboliseert onze afdekkingen en daken. De boog onder de XX symboliseert de desinfectiemat. De combinatie tussen bovenste en onderste boog geeft onze innovatieve opslagproducten weer.

de time-line van flexxolutions

kwaliteit

Wij willen het beste product leveren aan onze klanten in Europa. Wij geloven dat de kwaliteit van het product optimaal gewaarborgd blijft door de totale bedrijfsketen in eigen beheer te houden. Voor de productie van textiele systemen zijn we gecertificeerd door KIWA conform de bekende kwaliteitsstandaard ISO 9001:2015.

innovatie

Wij hebben een passie voor innovatie! We zijn iedere dag bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten en het verbeteren van onze huidige producten. Naast het verbeteren van onze producten, kijken we hoe we continu onze productie en dienstverlening een stapje hoger kunnen brengen. Hier komen we ’s morgens ons bed voor uit!

duurzaamheid

Op verschillende manieren dragen wij bij aan een duurzamere wereld. Onze gasdichte daken dragen bij aan een duurzame energie opwekking. Onze desinfectiematten houden ziektes buiten in omgevingen waar gewassen groeien en voedsel geproduceerd wordt en onze silodaken dragen bij aan een vermindering van de CO2 uitstoot bij boeren.

betrokkenheid

In samenwerking met UNICEF en het Franse MSF hebben we het FlexxoWASH program opgezet, bestaande uit producten die te maken hebben met Water, Sanitation and Hygiene. We zijn in staat om deze producten snel te leveren op plekken waar deze aspecten van levensbelang zijn, zoals in vluchtelingen-kampen tijdens droogte en oorlog.

oprichting

De vier oprichters van Flexxolutions komen in 2012 samen met de passie om een innovatief bedrijf in technisch textiel te creeëren.

Sinds 2013 zijn we in het bezit van KIWA-KOMO attesten voor silodaken en mestzakken en een KIWA procescertificaat voor het verwerken van alle kunststoffolie.

De ultieme winnaar! De jury heeft bevonden dat wij als beste een goede platform-technologie hebben ontwikkeld die we met succes toepassen in verschillende producten en markten. 

Flexxolutions ontvangt het ISO 9001:2015 kwaliteitscertificaat. Dit is de internationale standaard voor kwaliteitsmanagement-systemen. 

verhuizing

Wegens groei en succes verhuist de productiefaciliteit naar een nieuwe duurzame hal met meer capaciteit in Bad Bentheim en verhuist het kantoor naar een ruimer pand in Oldenzaal. 

grootste silodak

Dit is het jaar dat we het grootste silodak (54 m) van Europa ge-engineered, geproduceerd en geleverd hebben. 

desinfectie innovatie

In 2018 is onze meest recente innovatie – een desinfectiemat met volautomatische werking middels sensoren – succesvol door een Westlandse teler in gebruik genomen.

zonnepanelen

Met meer aandacht voor duurzaamheid en het milieu is een zonne-installatie met 382 zonnepanelen gerealiseerd om de kantoren in Oldenzaal en Bad Bentheim van groene stroom te voorzien.

Klauwverzorgingsmat hoefdieren

Ontwikkeling klauwverzorgingsmat ten behoeve van genezen van hoefziekte Mortellaro.

Thermisch geïsoleerde domer

Het buitenmembraan van de Flexxodomer voorzien van reflecterende folie om warmteverlies te verlagen.

Parabolisch silodak

Concaaf gevormd dak ontworpen en gerealiseerd om dakspanningen bij belasting optimaal af te leiden naar de middenkolom en silowand.

Nieuwe productiehal

Uitbreiding van onze productiefaciliteit met een energieneutrale productiehal met warmtepompen en maar liefst 472 zonnepanelen.

Thermisch geïsoleerde domer

Het binnenmembraan van de Flexxodomer voorzien van isolerende schuimlaag om warmteverlies te verlagen.

Nóg meer innovatieve producten realiseren die de wereld beter maken!

Scroll naar boven