WIE ZIJN WIJ

EEN INNOVATIEF BEDRIJF & EEN eNTHOUSIAST TEAM!

Wij zijn een innovatief bedrijf dat bestaat uit een enthousiaste groep medewerkers die er samen voor zorgt dat we de beste producten kunnen maken van technisch textiel. We worden gedreven door onze passie voor innovatie en door onze gezamenlijke kracht om de individuele wens van de klant realiteit te zien worden! Onze producten lijken misschien niet écht ‘hip’, maar dragen wel bij aan een betere en gezondere wereld. En daar worden wij blij van.

wie maken dit mogelijk?

Ben jij benieuwd wie deel uitmaken van Flexxolutions of wil je meer weten over ons? Klik dan snel verder en neem gerust contact op met iemand van ons kantoorteam.

SALES

Onze eigen ervaren salesmanagers adviseren over de beste oplossing voor een probleem of uitdaging. Onze agenten kennen de lokale markt in hun land goed. Samen weten we specifieke eisen en wensen goed te vertalen in een kwalitatief product. Daarnaast werken wij samen met partners om onze producten onder “private label” te leveren.

ENGINEERING

Onze engineering afdeling maakt gebruik van hoogwaardige 3D CAD ontwerpprogramma’s zoals SolidWorks om onze afdek- en opslagproducten op efficiënte wijze klantspecifiek te engineeren. Naar wens van de klant worden de producten op maat gemaakt en ontworpen, daardoor is ieder project uniek.

PRODUCTIE

Alle benodigde productietechnieken op het gebied van confectioneren (CADCAM – CNC snijden) en lassen (hoogfrequent, thermisch en ultrasoon) hebben wij in huis. Voor de productie van textiele systemen zijn we gecertificeerd door KIWA conform de kwaliteitsstandaard ISO 9001:2015 en conform KIWA K73883.

MONTAGE

Flexxolutions heeft eigen montage teams met speciaal opgeleide monteurs met jarenlange ervaring. Om op de hoogte te blijven van de nieuwste montage-technieken en veiligheidsmaatregelen worden onze monteurs twee keer per jaar bijgeschoold en getraind. Wij werken alleen met eigen teams om de beste kwaliteit te waarborgen.

Een kijkje nemen bij Flexxolutions

Wil jij in 1,5 minuut zien wie we zijn en wat we doen? Bekijk dan snel onze bedrijfsvideo!

Wist je dat...?

Logo Flexxolutions doorzichtig 360x85 px

Flexible Solutions. Dat is waar wij en onze naam voor staan: de flexibiliteit waarin we onze oplossingen leveren. De wens van de klant staat bij ons voorop, daar passen we in ieder project onze basisontwerpen, productie en montage optimaal op aan. Deze flexibiliteit is kenmerkend voor ons en is daarom verwerkt in het logo en onze naam.

Flexxofamilie bp 572x360 px -over ons-

Ken je deze herkenbare familie? Weet je wat ze met ons gemeen hebben? Zij zijn van Barba..., wij zijn van Flexxo.... Ieder product van de Flexxolutions familie begint met dit voorvoegsel, zo zijn onze kwaliteitsproducten makkelijk te herkennen!

Logo Flexxolutions XX groot vierkant doorzichtig 512x512 px

Het kenmerkende symbool met een dubbele XX tussen twee bogen is terug te vinden op onze Flexxoproducten. De boog boven de XX symboliseert onze afdekkingen en daken. De boog onder de XX symboliseert de desinfectiemat. De combinatie tussen bovenste en onderste boog geeft onze innovatieve opslagproducten weer.

de time-line van flexxolutions

kwaliteit

Wij willen het beste product leveren aan onze klanten in Europa. Wij geloven dat de kwaliteit van het product optimaal gewaarborgd blijft door de totale bedrijfsketen in eigen beheer te houden. Voor de productie van textiele systemen zijn we gecertificeerd door KIWA conform de bekende kwaliteitsstandaard ISO 9001:2015.