FLEXXOCAM

FLEXXOCAM

(bio)GASLEKKAGE METEN & REPAREREN

Een biogaslekkage? Flexxolutions lost het op! Wij kunnen een (bio)gaslekkage meten met een ultramoderne gascamera en desgewenst rapporteren en/of repareren. Flexxolutions is sinds een aantal jaren in het bezit van één van de modernste gascamera’s beschikbaar op dit moment, de FLIR 320 gascamera. Hiermee kunnen wij (bio)gaslekkagemetingen uitvoeren en naar wens tevens een testrapport opstellen voorzien van lekkagevideo’s en –foto’s en advies voor wat betreft eventuele reparaties. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij vaststellen of en waar uw installatie biogaslekkages bevat. Dit kunnen wij zowel voor de daken als desgewenst voor alle bovengrondse, toegankelijke leidingen en appendages uitvoeren. Ook kunnen we een monteur mee laten komen, welke aansluitend direct eventuele reparaties uit kan voeren. 

WAAROM BIJ FLEXXOLUTIONS?

Wij hebben de gehele keten van sales, R&D, projectengineering, productie en montage in eigen huis. Hierdoor kunnen wij voor jou de beste kwaliteit garanderen voor de scherpste prijs.

De wens van de klant is het belangrijkst bij ons. Vanuit ons basisontwerp engineeren onze experts jouw project. Dit zorgt voor een optimaal ontwerp bij de laagst mogelijke investering.

Wij hebben naast onze salesexperts ook werktuigbouwkundigen, textielexperts en chemisch technologen in dienst, alsmede ruim opgeleide vakmensen in productie, montage en administratie om jou van het beste advies te kunnen voorzien.

Bij ons is ieder project maatwerk, dat houdt ons scherp en levert voor jou de allerbeste meting op!

Innoveren in technisch textiel doen wij al tientallen jaren, we kennen de markt en de mogelijkheden als geen ander. Die kennis stellen we aan jou volledig beschikbaar.

IMPRESSIE (BIO)GASLEKKAGEMETING

Check hier de uitvoering van de meting!

zoek je mogelijkheden voor gasopslag of een gasdichte afdekking ?
FLEXXOSHERE GASHOUDER

De Flexxosphere gashouder is ontwikkeld om gas op te slaan, gegenereerd van organisch afval in een afvalwaterzuivering of biogasinstallatie. 

FLEXXOCOVER GASDICHT SILODAK

De gasdichte uitvoering van de Flexxocover verzekert haar gasdichtheid dankzij de gasdichte nokconstructie, manopeningen en overgang van silodak naar silowand. 

FLEXXODOMER DUBBELLAAGS BIOGASDAK

De FlexxoDOMER –DOuble MEmbrane Roof, oftewel DOMER– is een dubbellaags of dubbel membraan biogasdak dat veelal wordt toegepast in de biogasindustrie. 

Scroll naar boven