FLEXXOCAM

  • Vaststellen van (bio)gaslekkages met één van de modernste gascamera's van dit moment.
  • Optioneel inclusief testraport met lekkagevideo's en advies t.b.v. reparatiemogelijkheden.
  • Optioneel directe reparatie mogelijk, als vooraf gemeld wordt dat er lekkages verwacht worden.

FLEXXOCAM

GASLEKKAGEMETING

Flexxolutions is sinds een aantal jaren in het bezit van één van de modernste gascamera’s beschikbaar op dit moment, de FLIR 320 gascamera. Hiermee kunnen wij (bio)gaslekkagemetingen uitvoeren en naar wens tevens een testrapport opstellen voorzien van foto’s, video’s en advies voor wat betreft eventuele reparaties. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij vaststellen of en waar uw installatie lekkages bevat. Dit kunnen wij zowel voor de daken als desgewenst voor alle bovengrondse, toegankelijke leidingen en appendages uitvoeren. Naar wens kunnen we een testrapport opstellen met lekkagevideo’s en -foto’s en advies m.b.t. reparatiemogelijkheden. Ook kunnen we een monteur mee laten komen, welke aansluitend direct eventuele reparaties uit kan voeren.

WAAROM BIJ FLEXXOLUTIONS?

Wij hebben de gehele keten van sales, R&D, projectengineering, productie en montage in eigen huis. Hierdoor kunnen wij voor jou de beste kwaliteit garanderen voor de scherpste prijs.

De wens van de klant is het belangrijkst bij ons. Vanuit ons basisontwerp engineeren onze experts jouw project. Dit zorgt voor een optimaal ontwerp bij de laagst mogelijke investering.

Wij hebben naast onze salesexperts ook werktuigbouwkundigen, textielexperts en chemisch technologen in dienst, alsmede ruim opgeleide vakmensen in productie, montage en administratie om jou van het beste advies te kunnen voorzien.

Bij ons is ieder project maatwerk, dat houdt ons scherp en levert voor jou de allerbeste meting op!

Innoveren in technisch textiel doen wij al tientallen jaren, we kennen de markt en de mogelijkheden als geen ander. Die kennis stellen we aan jou volledig beschikbaar.

IMPRESSIE (BIO)GASLEKKAGEMETING

Check hier de uitvoering van de meting!

Scroll naar top