met long

FLEXXOCOVER

met long

FLEXXOCOVER

Silodak met gasdicht binnenmembraan

Een silodak met long, ook wel gasdicht binnenmembraan genaamd, is geschikt voor (bio)gasopslag. Deze Flexxocover bestaat uit twee membranen. Het binnenmembraan zorgt voor de gasdichte afdichting en bepaalt daarmee het variabele gasvolume. Het buitenmembraan dient ervoor om het daadwerkelijke gasopslagvolume vrij te houden van weersinvloeden als UV-straling, regen, sneeuw en windbelasting. De Flexxocover silo-afdekking met gasdicht binnenmembraan is ontworpen om in alle omstandigheden een maximale levensduur en daardoor optimale terugverdientijd voor onze klanten te waarborgen. Dit maken we mogelijk door te kiezen voor de beste materialen, door toepassing van geteste componenten en door een gecertificeerde productie en montage. De Flexxocover is naast deze uitvoering ook te verkrijgen in standaard uitvoering en in gasdichte uitvoering met een enkel membraan

Silodak met gasdicht binnenmembraan

Een silodak met long, ook wel gasdicht binnenmembraan genaamd, is geschikt voor (bio)gasopslag. Deze Flexxocover bestaat uit twee membranen. Het binnenmembraan zorgt voor de gasdichte afdichting en bepaalt daarmee het variabele gasvolume. Het buitenmembraan dient ervoor om het daadwerkelijke gasopslagvolume vrij te houden van weersinvloeden als UV-straling, regen, sneeuw en windbelasting. De Flexxocover silo-afdekking met gasdicht binnenmembraan is ontworpen om in alle omstandigheden een maximale levensduur en daardoor optimale terugverdientijd voor onze klanten te waarborgen. Dit maken we mogelijk door te kiezen voor de beste materialen, door toepassing van geteste componenten en door een gecertificeerde productie en montage. De Flexxocover is naast deze uitvoering ook te verkrijgen in gas-open uitvoering en in gasdichte uitvoering met een enkel membraan

Flexxocover met Long gasdicht silodak 800x800 px -flexxocover met long-

waarom de flexxocover met long en geen gewoon silodak met gasdicht binnenmembraan?

WAAROM BIJ FLEXXOLUTIONS?

Wij hebben de gehele keten van sales, R&D, projectengineering, productie en montage in eigen huis. Hierdoor kunnen wij voor jou de beste kwaliteit garanderen voor de scherpste prijs.

De wens van de klant is het belangrijkst bij ons. Vanuit ons basisontwerp engineeren onze experts jouw project, dit zorgt voor een optimaal ontwerp bij de laagst mogelijke investering.

Wij hebben naast onze salesexperts ook werktuigbouwkundigen, textielexperts en chemisch technologen in dienst, alsmede ruim opgeleide vakmensen in productie, montage en administratie om jou van het beste advies te kunnen voorzien.

Bij ons is ieder project maatwerk, dat houdt ons scherp en levert voor jou het allerbeste dak op!

Innoveren in technisch textiel doen wij al tientallen jaren, we kennen de markt en de mogelijkheden als geen ander. Die kennis stellen we aan jou volledig beschikbaar.

Specificaties Flexxocover met long

Heb je vragen?

Wil je meer informatie? Neem gerust contact op met Mathijs:

Zoek je een ander soort afdekking?

FLEXXOCOVER standaard uitvoering

De Flexxocover is geschikt voor betonnen, element- en stalen silo’s en is inmiddels op meer dan 1000 tanks succesvol door ons geplaatst.

FLEXXOCOVER GASDICHT SILODAK

De gasdichte uitvoering van de Flexxocover verzekert haar gasdichtheid dankzij de gasdichte nokconstructie, manopeningen en overgang van silodak naar silowand. 

FLEXXODOMER DUBBELLAAGS BIOGASDAK

Dit dubbele membraandak is uitermate geschikt als afdekking bij silo’s waar biogas opgeslagen of waar duurzame energie opgewekt wordt.                              

Scroll naar boven