FLEXXObag

FLEXXObag

mestzak | opslag vloeistoffen groot volume

Voor opslag van vloeistoffen kies je de mestzak van Flexxolutions. De Flexxobag ofwel mestzak is dé duurzame oplossing die wij op maat produceren voor opslag van allerlei vloeistoffen zoals bijvoorbeeld mest. Hij is ontworpen om in alle omstandigheden een maximale levensduur en daardoor optimale terugverdientijd voor onze klanten te waarborgen. De Flexxobag is een opslagzak geschikt voor grote volumes, variërend van 100 tot 7.000 m³. Er wordt gebruik gemaakt van speciale sterke 1100 gr/m² folie (gecertificeerd door KIWA) om de mestzak ook geschikt te maken voor de opslag van vloeistoffen als mest, digestaat of water. Dit maken we mogelijk door de beste materialen in de markt te gebruiken, door de toepassing van geteste componenten en een gecertificeerde productie en montage. Flexxolutions streeft er naar om de beste leverancier te zijn, door onder andere kwalitatief de beste producten van technisch textiel te leveren. Ben je benieuwd hoe en wat we precies doen om er zeker van te zijn dat we de beste kwaliteit leveren? Kijk dan eens bij onze kwaliteit.

Waarom de Flexxobag en geen gewone mestzak?

WAAROM BIJ FLEXXOLUTIONS?

Wij hebben de gehele keten van sales, R&D, projectengineering, productie en montage in eigen huis. Hierdoor kunnen wij voor jou de beste kwaliteit garanderen voor de scherpste prijs.

De wens van de klant is het belangrijkst bij ons. Vanuit ons basisontwerp engineeren onze experts jouw project, dit zorgt voor een optimaal ontwerp bij de laagst mogelijke investering.

Wij hebben naast onze salesexperts ook werktuigbouwkundigen, textielexperts en chemisch technologen in dienst, alsmede ruim opgeleide vakmensen in productie, montage en administratie om jou van het beste advies te kunnen voorzien.

Bij ons is ieder project maatwerk, dat houdt ons scherp en levert voor jou de allerbeste mestzak op!

Innoveren in technisch textiel doen wij al tientallen jaren, we kennen de markt en de mogelijkheden als geen ander. Die kennis stellen we aan jou volledig beschikbaar.

Specificaties Flexxobag

heb je vragen?

Wil je meer informatie? Neem gerust contact op met Mathijs:

Voor de opslag van mest biedt Flexxobag de mestzak Flexxobag. Zoek je opslag voor vloeistoffen of abulkgoederen? lees dan hier verder.
Scroll naar boven