FLEXXOSPHERE

FLEXXOSPHERE

gasbol | gasopslag

De Flexxosphere gashouder is ontwikkeld om gas op te slaan, gegenereerd van organisch afval in een afvalwaterzuivering of biogasinstallatie. Deze gasbol is ontworpen om in alle omstandigheden een maximale levensduur en daardoor optimale terugverdientijd voor onze klanten te waarborgen. Dit maken we mogelijk door te gaan voor de beste materiaalkeuze, door de toepassing van geteste componenten en door een gecertificeerde productie en montage. Standaard kan de Flexxosphere een druk tussen de 0 mbar en +15.0 mbar weerstaan en kan een tijdelijke druk van +20.0 mbar aan. Hogere drukken zijn op aanvraag mogelijk. 

gasbol | gasopslag

De Flexxosphere gashouder is ontwikkeld om gas op te slaan, gegenereerd van organisch afval in een afvalwaterzuivering of biogasinstallatie. Deze gasbol is ontworpen om in alle omstandigheden een maximale levensduur en daardoor optimale terugverdientijd voor onze klanten te waarborgen. Dit maken we mogelijk door te gaan voor de beste materiaalkeuze, door de toepassing van geteste componenten en door een gecertificeerde productie en montage. De Flexxosphere kan standaard een druk tussen de 0 mbar en +15.0 mbar weerstaan en kan een tijdelijke druk van +20.0 mbar aan. Hogere drukken zijn op aanvraag mogelijk. 

Twee Flexxosphere's naast elkaar in gebruik voor gasopslag

Waarom kiezen voor de Flexxosphere?

WAAROM BIJ FLEXXOLUTIONS?

Wij hebben de gehele keten van sales, R&D, projectengineering, productie en montage in eigen huis. Hierdoor kunnen wij voor jou de beste kwaliteit garanderen voor de scherpste prijs.

De wens van de klant is het belangrijkst bij ons. Vanuit ons basisontwerp engineeren onze experts jouw project. Dit zorgt voor een optimaal ontwerp bij de laagst mogelijke investering.

Wij hebben naast onze salesexperts ook werktuigbouwkundigen, textielexperts en chemisch technologen in dienst, alsmede ruim opgeleide vakmensen in productie, montage en administratie om jou van het beste advies te kunnen voorzien.

Bij ons is ieder project maatwerk, dat houdt ons scherp en dat levert voor jou de allerbeste gasbol op!

Innoveren in technisch textiel doen wij al tientallen jaren, we kennen de markt en de mogelijkheden als geen ander. Die kennis stellen we aan jou volledig beschikbaar.

Specificaties Flexxosphere

Heb je vragen?

Of wil je meer informatie? Neem gerust contact op met Mathijs:

Benieuwd hoe onze gasbol er in doorsnee uit ziet?
Een gespecificeerd overzicht van hoe een Flexxosphere gasbol werkt en gemonteerd wordt voor het gebruik van gasopslag

Zoals je kunt zien bestaat de Flexxosphere uit twee membranen. Het buitenste membraan behoudt zijn mooie bolle vorm door de werking van de ventilator. Door de bolle vorm wordt het gas binnenin goed beschermd tegen externe invloeden zoals sneeuw en wind. Het binnenste membraan beschermt het variabele gasopslag. De over-/onderdrukveiligheid verzekert een veilig gebruik.

Scroll naar boven