gasdicht

FLEXXOCOVER

gasdicht

FLEXXOCOVER

Silodak GasDICHT

Een gasdicht silodak is een afdekking voor een silo, welke volledig gasdicht is gemaakt, nagenoeg emissievrij en ook geschikt als navergister. Dit silodak biedt dé oplossing voor de afdekplicht die in veel Europese landen geldt. Afhankelijk van je wens is de silo-afdekking gasdicht te monteren aan de binnenzijde of bovenop de silorand. Die keuze heeft effect op de mate waarin onderhoud gepleegd kan worden aan de afdekking en de silo. De Flexxocover gasdicht is ontworpen om in alle omstandigheden een maximale levensduur en daardoor optimale terugverdientijd voor onze klanten te waarborgen. Dit maken we mogelijk door te kiezen voor de beste materialen, door de toepassing van geteste componenten en door een gecertificeerde productie en montage. Vraag onze salesexperts voor meer info! Dit product tevens in gas-open uitvoering te verkrijgen.

Flexxocover gasdicht manopening 800x700 px -silodak gasdicht-

waarom de flexxocover gASDICHT en geen gewoon gasdicht silodak?

WAAROM BIJ FLEXXOLUTIONS?

Wij hebben de gehele keten van sales, R&D, projectengineering, productie en montage in eigen huis. Hierdoor kunnen wij voor jou de beste kwaliteit garanderen voor de scherpste prijs.

De wens van de klant is het belangrijkst bij ons. Vanuit ons basisontwerp engineeren onze experts jouw project, dit zorgt voor een optimaal ontwerp bij de laagst mogelijke investering.

Wij hebben naast onze salesexperts ook werktuigbouwkundigen, textielexperts en chemisch technologen in dienst, alsmede ruim opgeleide vakmensen in productie, montage en administratie om jou van het beste advies te kunnen voorzien.

Bij ons is ieder project maatwerk, dat houdt ons scherp en levert voor jou het allerbeste dak op!

Innoveren in technisch textiel doen wij al tientallen jaren, we kennen de markt en de mogelijkheden als geen ander. Die kennis stellen we aan jou volledig beschikbaar.

Specificaties Flexxocover gasdicht

Heb je vragen?

Wil je meer informatie? Neem gerust contact op met Mathijs:

VARIANTEN

Flexxocover gasdicht silodak montage binnenzijde silowand met pijl-silodak gasdicht-

Montage binnenzijde silowand

Deze manier van monteren is het meest toegepaste principe uit kostenoverwegingen.

Flexxocover gasdicht silodak montage bovenop silowand met pijl -silodak gasdicht-

Montage bovenop silowand

Deze manier van monteren heeft het voordeel dat de afdekking in een latere gebruiksfase tijdens bedrijfsstops ook goed geopend en weer gasdicht gesloten kan worden.

Zoek je een ander soort afdekking?

FLEXXOCOVER GAS-open uitvoering

De Flexxocover is geschikt voor betonnen, element- en stalen silo’s en is inmiddels op meer dan 1000 tanks succesvol door ons geplaatst.

FLEXXOCOVER SILODAK MET LONG

De Flexxocover met Long is een dubbellaags membraandak. Het binnenste membraan houdt (bio)gas binnen en het buitenste membraan houdt externe invloeden buiten. 

FLEXXODOMER DUBBEL-LAAGS BIOGASDAK

Dit dubbele membraandak is uitermate geschikt als afdekking bij silo’s waar biogas opgeslagen of waar duurzame energie opgewekt wordt.                              

Scroll naar boven