FLEXXOmat

FLEXXOMAT

FLEXXOMAT

desinfectiemat

De desinfectiemat van Flexxolutions voor personen, intern transport en voertuigen gaat verspreiding van micro-organismen en vuil tegen. Een praktische oplossing op plekken waar gewassen groeien en waar voedsel geproduceerd of verpakt wordt. De mat desinfecteert alles wat ermee in aanraking komt, van heftruckbanden en trolleywielen tot aan de schoenzolen van medewerkers. Het unieke, gepatenteerde ontwerp verzekert een eenvoudige installatie en mogelijkheid de mat naar behoefte te verplaatsen. Het verwerkte roestvaste staal in de desinfectiemat zorgt ervoor dat de mat op de gewenste positie blijft liggen. De Flexxomat is zowel in gestandaardiseerde als klantspecifieke afmeting te verkrijgen. 

desinfectiemat

De desinfectiemat van Flexxolutions voor personen, intern transport en voertuigen gaat verspreiding van micro-organismen en vuil tegen.  Een praktische oplossing op plekken waar gewassen groeien en waar voedsel geproduceerd of verpakt wordt. De mat desinfecteert alles wat ermee in aanraking komt, van heftruckbanden en trolleywielen tot aan de schoenzolen van medewerkers. Het unieke, gepatenteerde ontwerp verzekert een eenvoudige installatie en mogelijkheid de mat naar behoefte te verplaatsen. Het verwerkte roestvaste staal in de desinfectiemat zorgt ervoor dat de mat op de gewenste positie blijft liggen. De Flexxomat is zowel in gestandaardiseerde als klantspecifieke afmeting te verkrijgen. 

Een heftruck die over een Flexxomat rijdt om banden te desinfecteren

Waarom de Flexxomat en geen standaard desinfectiemethode?

WAAROM BIJ FLEXXOLUTIONS?

Wij hebben de gehele keten van sales, R&D, projectengineering, productie en montage in eigen huis. Hierdoor kunnen wij voor jou de beste kwaliteit garanderen voor de scherpste prijs.

De wens van de klant is het belangrijkst bij ons. Vanuit ons basisontwerp engineeren onze experts jouw project, dit zorgt voor een optimaal ontwerp bij de laagst mogelijke investering.

Wij hebben naast onze salesexperts ook werktuigbouwkundigen, textielexperts en chemisch technologen in dienst, alsmede ruim opgeleide vakmensen in productie, montage en administratie om jou van het beste advies te kunnen voorzien.

Bij ons is ieder project maatwerk, dat houdt ons scherp en dat levert voor jou de allerbeste mat op!

Innoveren in technisch textiel doen wij al tientallen jaren, we kennen de markt en de mogelijkheden als geen ander. Die kennis stellen we aan jou volledig beschikbaar.

Specificaties standaard Flexxomat

Heb je vragen?

Of wil je meer informatie? Neem gerust contact op met Joyce:

Flexxomat markten horticulture 900x422 px -desinfectiemat-

Volledige ontzorging bij de desinfectiemat?

Wil je graag wat tegen de verspreiding van gevaarlijke micro-organismen en vuil doen en dat het vullen van de desinfectiemat altijd geborgd en ontzorgd is? Dan hebben wij de oplossing voor je. De Flexxomat, de desinfectiemat van Flexxolutions, is voorzien  van een interne vloeistofdistributietunnel. In combinatie met de monitorende Flexxopomp wordt de mat automatisch (bij)gevuld. Het automatisch vullen van de mat waarborgt een ononderbroken werking en voorkomt verspilling van kostbaar desinfectans. De interne vloeistofdistributietunnel biedt ook de mogelijkheid de desinfectiemat effectief, van binnenuit, te reinigen (pomp-gestuurd doorspoelen met schoon water of desinfectans).

gieter fully manual

Handmatig vullen

De Flexxomat kan handmatig bijgevuld met desinfectans. Iedere Flexxomat is te verkrijgen in standaard en klant-specifieke afmetingen.

Meter half automatic

Automatisch vullen

Hierbij is de Flexxomat uitgerust met een vloeistofdistributietunnel en een pomp waarbij desinfectans in ingestelde tijdsintervallen wordt bijgevuld.

gieter fully manual

handmatig vullen

In de basis versie wordt de Flexxomat handmatig bijgevuld met desinfectans. Iedere Flexxomat is te verkrijgen in standaard en klant specifieke afmetingen.

Meter half automatic

automatisch vullen

Hierbij is de Flexxomat uitgerust met een vloeistofdistributietunnel en een pomp waarbij desinfectans in ingestelde tijdsintervallen wordt bijgevuld.

sensor groen

volautomatisch vullen

De volautomatische versie van de Flexxomat ontzorgt volledig. Door middel van sensoren wordt de mat op het juiste moment bijgevuld met desinfectans.

Opties | accessoires

Er zijn verschillende accessoires verkrijgbaar die het gebruik van de Flexxomat extra vergemakkelijken. Zo kun je de Flexxomat bijvoorbeeld uitbreiden met een mobiele unit. Deze unit is uitgerust met een RVS doseerbord waarop een Flexxopomp of Flexxoturi bevestigd kan worden, een container die opslag biedt aan (verdund) desinfectans en eventueel een zeephouder waarmee een geheel mini-desinfectie station gecreëerd kan worden. De doseerpompen – Flexxopomp en Flexxoturi – zijn naast de Flexxomat ook bij ons te verkrijgen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden die het best bij jouw situatie passen!

Flexxomat flexxotrolley met venturi pomp en verrijdbare unit 425x800 px -desinfectiemat-
De Flexxotrolley

De Flexxotrolley is een mobiele desinfectie-unit die in combinatie met de Flexxomat desinfectiemat gebruikt kan worden. Met deze unit zijn alle accessoires die het gebruik en het onderhoud van de Flexxomat extra vergemakkelijken compleet.

Bijpassende doseerpompen
Flexxomat doseerpomp Flexxopomp conduct 400x400 px -desinfectiemat-
Flexxopomp conduct
t.b.v. geleidingsmat

De Flexxopomp Conduct is speciaal ontworpen voor de geleidingsmat en waarborgt een sensorgestuurd vullen. Sensoren in de mat voelen wanneer desinfectans door de Flexxopomp toegediend moeten worden. 

Flexxomat doseerpomp Flexxoturi 400x400 px -desinfectiemat-
Flexxoturi
met watertimer

De Flexxoturi is een door water aangedreven venturipomp die zelf in de juiste verhouding (ingesteld %) desinfectansconcentraat uit de Flexxocontainer meezuigt met het water en dus verdunde desinfectans naar de desinfectiemat pompt.

Flexxomat doseerpomp Flexxopomp 400x400 px -desinfectiemat-
Flexxopomp
met schakelklok

De Flexxopomp is een elektrische pomp, die middels peristaltische bewegingen van de slang verdund desinfectans vanuit de Flexxocontainer naar de mat pompt. Deze pomp wordt gereguleerd met een schakelklok.

Flexxomat doseerpomp Flexxopomp conduct 400x400 px -desinfectiemat-
Flexxopomp conduct
t.b.v. geleidingsmat

De Flexxopomp Conduct is speciaal ontworpen voor de geleidingsmat en waarborgt een sensorgestuurd vullen. Sensoren in de mat voelen wanneer desinfectans door de Flexxopomp toegediend moeten worden. 

Scroll naar boven