FLEXXOCOVER

FLEXXOCOVER

Bescherm de silo met een silodak

Bescherm de silo tegen weer, stank en ammoniak-uitstoot met een silodak of silo-afdekking van Flexxolutions. Deze afdekking is te monteren op vrijwel iedere in de markt verkrijgbare betonnen, houten of stalen silo. De Flexxocover is als gas-open uitvoering te verkrijgen met vastgelaste banden, een separate bandenconstructie t.b.v. veelvuldig openen en sluiten of een uitvoering waarbij het dak middels het verlengen van de middenkolom gespannen wordt. In gasdichte uitvoering zijn ook diverse varianten leverbaar, afhankelijk van uw toepassing. De Flexxocover silo-afdekking is ontworpen om in alle omstandigheden een maximale levensduur en daardoor optimale terugverdientijd voor onze klanten te waarborgen. Dit maken we mogelijk door te kiezen voor de beste materialen, door de toepassing van geteste componenten en door gecertificeerde productie en montage. 

Bescherm de silo met een silodak

Bescherm de silo tegen weer, stank en CO2-uitstoot met een silodak of silo-afdekking van Flexxolutions. Deze afdekking is te monteren op vrijwel iedere in de markt verkrijgbare betonnen, houten of stalen silo. De Flexxocover is als gas-open uitvoering te verkrijgen met vastgelaste banden, een separate bandenconstructie t.b.v. veelvuldig openen en sluiten of een uitvoering waarbij het dak middels het verlengen van de middenkolom gespannen wordt. In gasdichte uitvoering zijn ook diverse varianten leverbaar, afhankelijk van uw toepassing. De Flexxocover silo-afdekking is ontworpen om in alle omstandigheden een maximale levensduur en daardoor optimale terugverdientijd voor onze klanten te waarborgen. Dit maken we mogelijk door te kiezen voor de beste materialen, door de toepassing van geteste componenten en door gecertificeerde productie en montage. 

VARIANTEN

Een nieuw gemonteerde silo-afdekking voor mestopslag. De Flexxocover gasopen uitvoering die geschikt is voor betonnen, element- en stalen silo’s en is inmiddels op meer dan 1000 tanks succesvol door ons geplaatst. Klik hier voor meer informatie.

Flexxocover silo-afdekking

De hierboven beschreven gas-open Flexxocover is de standaard silo-afdekking. Heb je extra wensen of eisen? Alle in de markt verkrijgbare opties kunnen wij realiseren!

De Flexxocover met losse banden is hier deels open, zodat er eenvoudig en regelmatig in relatief korte tijd onderhoud gepleegd kan worden aan de afdekking, welke zo is ontwikkeld dat het openen en sluiten minder dan één uur in beslag neemt.

Flexxocover actief onderhoud

De Flexxocover Actief Onderhoud is speciaal ontwikkeld voor klanten die veelvoudig onderhoud willen kunnen plegen aan de silo of de afdekking. De afdekking is zo ontwikkeld dat het openen en sluiten minder dan één uur in beslag neemt.

Flexxocover spannen middenkolom 500x250 px -silodak-

Gespannen over de middenkolom

Bij stalen of roestvast stalen silo's wordt vaak gebruik gemaakt van het spannen middels het verlengen van de middenkolom. Dit verzekert een strakke montage.

Waarom de Flexxocover en geen gewoon silodak?

WAAROM BIJ FLEXXOLUTIONS?

Wij hebben de gehele keten van sales, R&D, projectengineering, productie en montage in eigen huis. Hierdoor kunnen wij voor jou de beste kwaliteit garanderen voor de scherpste prijs.

De wens van de klant is het belangrijkst bij ons. Vanuit ons basisontwerp engineeren onze experts jouw project. Dit zorgt voor een optimaal ontwerp bij de laagst mogelijke investering.

Wij hebben naast onze salesexperts ook werktuigbouwkundigen, textielexperts en chemisch technologen in dienst, alsmede ruim opgeleide vakmensen in productie, montage en administratie om jou van het beste advies te kunnen voorzien.

Bij ons is ieder project maatwerk, dat houdt ons scherp en dat levert voor jou het allerbeste dak op!

Innoveren in technisch textiel doen wij al tientallen jaren, we kennen de markt en de mogelijkheden als geen ander. Die kennis stellen we aan jou volledig beschikbaar.

Specificaties Flexxocover
Zoek je een ander soort afdekking?

Bescherm de silo met een silodak of silo-afdekking van Flexxolutions

Scroll naar boven