FLEXXOCOVER

Bescherm de silo met een silodak

Bescherm de silo tegen weer, stank en CO2-uitstoot met een silodak of silo-afdekking van Flexxolutions. Deze afdekking is te monteren op vrijwel iedere in de markt verkrijgbare betonnen, houten of stalen silo. De Flexxocover is als gas-open uitvoering te verkrijgen met vastgelaste banden, een separate bandenconstructie t.b.v. veelvuldig openen en sluiten of een uitvoering waarbij het dak middels het verlengen van de middenkolom gespannen wordt. In gasdichte uitvoering zijn ook diverse varianten leverbaar, afhankelijk van uw toepassing. De Flexxocover silo-afdekking is ontworpen om in alle omstandigheden een maximale levensduur en daardoor optimale terugverdientijd voor onze klanten te waarborgen. Dit maken we mogelijk door te kiezen voor de beste materialen, door de toepassing van geteste componenten en door gecertificeerde productie en montage.

VARIANTEN

Een nieuw gemonteerde Flexxocover gasopen uitvoering die geschikt is voor betonnen, element- en stalen silo’s en is inmiddels op meer dan 1000 tanks succesvol door ons geplaatst. Klik hier voor meer informatie.

Flexxocover silo-afdekking

De hierboven beschreven gas-open Flexxocover is de standaard silo-afdekking. Heb je extra wensen of eisen? Alle in de markt verkrijgbare opties kunnen wij realiseren!

De Flexxocover met losse banden is hier deels open, zodat er eenvoudig en regelmatig in relatief korte tijd onderhoud gepleegd kan worden aan de afdekking, welke zo is ontwikkeld dat het openen en sluiten minder dan één uur in beslag neemt.

Flexxocover actief onderhoud

De Flexxocover Actief Onderhoud is speciaal ontwikkeld voor klanten die veelvoudig onderhoud willen kunnen plegen aan de silo of de afdekking. De afdekking is zo ontwikkeld dat het openen en sluiten minder dan één uur in beslag neemt.

Flexxocover spannen middenkolom 500x250 px -silodak-

gespannen over de middenkolom

Bij stalen of roestvast stalen silo's wordt vaak gebruik gemaakt van het spannen middels het verlengen van de middenkolom. Dit verzekert een strakke montage.

waarom de flexxocover en geen gewoon silodak?